Silvana Imam som gör teaterdebut som Hamlet

Jag kommer nyligen från att ha läst denna fantastiska nyhet på Svenska Dagbladet om rapparen Silvana Imam som gör teaterdebut som Hamlet på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. Länken till nyheten. Jag är särbo med 2 barn och är butiksägare och bor i en storstad. Jag har ett intresse för dejting, nöje, uteliv, dans, kultur och relationer.

Att rapparen Silvana Imam säger att hon inte vet om hon kan skilja på vad som är Hamlet och vad som är henne själv är en jättespännande tanke. Jag tror att detta är ett helt nytt möte med Hamlet. Det är så spännande att få se silvana Imam porträttera Hamlet på ett helt nytt sätt. Jag är säker på att detta kommer att bli en underhållande, unik och upplyftande föreställning.

Jag ser fram emot att se vad hon kommer att bjuda på. Jag tror att hon kommer att föra ny energi och liv till den klassiska teaterpjäsen. Jag tror att detta kommer att vara ett steg framåt för att nå en bredare publik och att det kommer att göra det lättare för alla att relatera till Hamlet.

Kommentarer är stängda.