Buttplug – En ny upplevelse för mig

Ibland kan det löna sig att testa nya saker. Det kan bli mycket bättre än vad man först trodde. Jag har lärt mig att man inte ska dissa saker allt för lätt och att ett vitt mått av hälsosam nyfikenhet kan leda till intressanta upplevelser.

I mitt fall hände det när min man bestämde sig för att komma hem med en överraskning. Jag har ju alltid vetat att han har varit intresserad av sexleksaker. Han har visat mig sidor på nätet ett flertal gånger men mitt intresse har väl varit något svalt. Om han gick igång på det var det helt ok och jag fick ju belöningarna av hans ökade lust.

Händelsen utspelade sig en torsdagseftermiddag när han hade kommit hem ifrån jobbet och han hade som tur var kollat att ungarna skulle komma hem senare. Annars hade han fått med mig att göra. Han la paketet framför mig på köksbordet och sa att den var en present till mig, en överraskning. Att få en present var ju ovanligt och jag blev genast misstänksam när jag läste av hans ansiktsuttryck.

När jag väl hade fått av snöre och papper fick jag syn på förpackningen. Det var någon underlig grunka på och det stod buttplug 30mm på kartongen. Jag tittade väldigt skeptiskt på min man men han försäkrade om att jag skulle få en upplevelse utöver det vanliga. En av hans kollegor hade skaffat en till sin fru och de var båda lyriska.

Utan att gå in på alla detaljer sätts själva pluggen i baken och detta kan förbereda baken för din partners you know what 😉

Varför dö nyfiken? Inte, testa då lite sexleksaker, jag föreslår sexiworld.se 🙂 !!

Kommentera